Právě vysíláme

Film Gran Turismo míří do českých kin!

7. srpna 2023 0:01
Film Gran Turismo míří do českých kin!

Adrenalinová jízda čeká na diváky již 9. srpna. Skutečný příběh o hráči, který se stal profesionálním závodním jezdcem.

Připravte se na neuvěřitelný filmový zážitek, který vás vtáhne do světa adrenalinových závodů a inspirujícího příběhu o splněném snu. Film Gran Turismo, inspirovaný skutečným životním příběhem dospívajícího hráče videoherní série, se brzy objeví na plátnech českých kin.

Gran Turismo představuje příběh Janna Mardenborougha, mladého talentovaného hráče, který díky svým jedinečným herním dovednostem a vítězstvím v populární závodní videohře získal možnost zúčastnit se reálných závodů. Jeho sen o životě závodního jezdce se stal skutečností díky nezdolné vůli a odhodlání.

Scénář, který napsali Jason Hall a Zach Baylin, zachycuje atmosféru a emocionální náboj tohoto inspirujícího příběhu. Režie filmu se ujal výjimečný Neill Blomkamp, který má na svém kontě již několik ceněných filmů. Společně s hvězdným obsazením, v čele s Davidem Harbourem, Orlandem Bloomem a Djimonem Hounsou, připravili film, který vás pohltí od první do poslední minuty.

Diváci se mohou těšit na autentické závodní scény, které byly pečlivě navrženy tak, aby přenesly do kina opravdovou adrenalinovou atmosféru. Film nabídne nejen vzrušující jízdu po okruzích, ale také silný lidský příběh, který osloví každého diváka.

Gran Turismo slibuje být nejen poctou fanouškům série závodních her, ale také fascinujícím příběhem o síle snu, odvaze a odhodlání. Od 9. srpna si přijďte užít jedinečnou filmovou jízdu, která vás přenese do světa závodů a splněných snů. Buďte součástí této adrenalinové cesty a nechte se unést do světa Gran Turismo.

www.falcon.cz/film/gran-turismo/

#GranTurismoMovie

#FalconFilmoveNovinky

@GRAN TURISMO MOVIE

Články, které by tě mohly zajímat