Právě vysíláme

Filmy JOHN WICK 4 a 5 se již oficiálně připravují! Natočeny budou souběžně

8. srpna 2020 14:10
Filmy JOHN WICK 4 a 5 se již oficiálně připravují! Natočeny budou souběžně

Kanadský herec Keanu Reeves zazáří v dalším pokračování oblíbeného akčního filmu John Wick a to rovnou ve dvou dílech!

Akční série John Wick je díl od dílu úspěšnější. Fanoušci si pochvalují nejen komplexnější akční scény, ale i propracované scénáře a herecké výkony. Nebylo tak překvapením, když jen krátce po premiéře třetího dílu tvůrci oznámili čtvrté pokračování. To mělo původně stanoveno premiéru na stejný den jako čtvrté pokračování legendárního filmu Matrix, ale kvůli koronaviru byly práce na obou snímcích odložené. Matrix 4 už se natáčet začal, John Wick 4 na natáčení stále čeká – a na řadu přijde až po Matrixu.

 

Tvůrci fanouškům filmu ale udělali radost oficiálním vyjádřením, kde oznámili ještě další pokračování série John Wick – tedy 5. díl! „Doufáme, že jakmile bude Keanu začátkem příštího roku k dispozici, natočíme John Wick 4 a 5 záhy po sobě,“ uvedl John Feltheimer, CEO filmového studia Lionsgate. Čtvrtý díl má zatím stanovenou premiéru na konec května 2022.

 

Autoři společnosti Lionsgate již v minulosti prozradili, že mají v plánu minimálně čtyři až pět filmů a to se nyní potvrzuje. Kromě oblíbeného Reevese údajně není vyloučený návrat Halle Berry. Režisér filmu Chad Stahelski prozradil, že se můžeme těšit mimojiné na akční scény, které se nevešly do třetího dílu.

Zdroj: Lad Bible, Lionsgate

Články, které by tě mohly zajímat