Právě vysíláme

HBO nabídne fanouškům seriálu HRA O TRŮNY možnost navštívit studia, kde se televizní fenomén natáčel!

5. dubna 2019 15:10
HBO nabídne fanouškům seriálu HRA O TRŮNY možnost navštívit studia, kde se televizní fenomén natáčel!

Fanoušci seriálu Hra o trůny, máme pro vás skvělou zprávu! HBO chce příští rok otevřít filmová studia, ve kterých se slavný seriál natáčel. Jedná se o první krok v rámci rozsáhlého projektu „Game of Thrones Legacy“, jenž chce tento seriál zpřístupnit fanouškům i poté, co skončí.

Mimořádný zážitek

Veleúspěšný seriál Hra o trůny sice letos spěje do své finální řady, nicméně fanoušci tohoto televizního fenoménu nemusí smutnit. Studio HBO totiž na jaře roku 2020 hodlá pro veřejnost otevřít známé Linen Mill Studios v Severním Irsku, kde se velká část seriálu natáčela. Televizní společnost slibuje interaktivní, autentický zážitek, u kterého nebudou chybět kostýmy a pomůcky přímo ze seriálu Hra o trůny.

Hra o trůny studio

Fanoušci si budou moci prohlédnout autentické lokality ze seriálu Hra o trůny

Po vzoru Harryho Pottera

Hra o trůny není prvním televizním dílem, který po svém ukončení zpřístupňuje fanouškům svoje studia. Společnost Warner Brothers před sedmi lety otevřela studia, kde se natáčela známá filmová série Harry Potter. Projekt zaznamenal obrovský úspěch a studia dodnes navštěvují tisíce návštěvníků denně. Nyní se zdá, že HBO chce v Severním Irsku vytvořit něco podobného.

Game of Thrones Studios

HBO slibuje fanouškům interaktivní, autentický zážitek

Otevření Linen Mill Studios je první projekt, jenž spadá pod rámec rozsáhlé vize „Game of Thrones Legacy“. Tento projekt chce v brzké budoucnosti nabídnout fanouškům seriálu Hra o trůny možnost navštívit natáčecí lokality po celém světě. Bližší detaily zatím nevíme, nicméně pokud se projekt dočká téhož úspěchu jako Harry Potter Studios, tak se máme určitě na co těšit!

Zdroj: The Wrap, HBO, Instagram, wbstudiotour, makingofgameofthrones

Články, které by tě mohly zajímat