Právě vysíláme

Herečka SOPHIE TURNER z HER O TRŮNY přiznala, že trpí depresemi! Kvůli čemu?

18. dubna 2019 9:10
Herečka SOPHIE TURNER z HER O TRŮNY přiznala, že trpí depresemi! Kvůli čemu?

Mladá herečka Sophie Turner, jež v seriálu Hra o trůny hraje Sansu Stark, přiznala, že od puberty trpí depresemi. Angličanka uvedla, že si navzdory pohodovému dětství a milujícím rodičům nevěřila a měla o sobě vážné pochybnosti.

Sláva neznamená štěstí

Stavy úzkosti a nízkého sebevědomí poprvé začaly trápit herečku, když jí bylo pouhých 17 let. Podle Sophie za to mohly zčásti i sociální sítě, na kterých se s přibývající popularitou seriálu Hra o trůny rozjely i diskuzní fóra o jejím vzhledu a hereckému výkonu. Dalším faktorem podle třiadvacetileté herečky bylo to, že všichni její kamarádi odešli studovat vysokou školu, kdežto ona zůstala kvůli natáčení seriálu Hra o trůny doma s rodiči.

Další krize přišla, když Sophie během puberty přibrala a lidé začali komentovat její vzhled. Tehdy sebevědomí herečky strmě kleslo.

Sophie Turner jako Sansa Stark v seriálu Hra o trůny

Sophie Turner jako Sansa Stark v seriálu Hra o trůny

Terapie pomohla

Dnes se Sophie naštěstí cítí líp – alespoň to herečka tvrdila, když nedávno vystupovala na podcastu Dr. Phil jako host. Ke zlepšení sebevědomí a zmírnění depresivních nálad jí údajně pomohla terapie. Svůj podíl na zlepšení duševního zdraví herečky měl prý i její snoubenec, zpěvák Joe Jonas. Sophie prozradila, že když jí Joe každý den vyzná lásku, tak se cítí hned líp!

Snad se Sophiin stav bude nadále zlepšovat a v brzké budoucnosti jí deprese už nebudou trápit.

Sophie Turner (vpravo) se svým snoubencem Joem Jonasem při natáčení hudebního klipu

Sophie Turner se svým snoubencem Joem Jonasem při natáčení hudebního klipu

Zdroj: CNN, YouTube, Dr. Phil, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat