Právě vysíláme

Hilary Duff schytává kritiku ze všech stran. Tříletou dceru Banks nechala jet bez autosedačky

5. ledna 2022 8:10
Hilary Duff schytává kritiku ze všech stran. Tříletou dceru Banks nechala jet bez autosedačky

Hilary Duff a její manžel Matthew Koma jsou svými sledujícími na sociálních sítích kritizováni za to, že dovolili jet své tříleté dceři Banks v autě bez autosedačky. Ostatním jdou podle nich špatným příkladem.

Kamarádka Hilary Duff v pondělí sdílela video, ve kterém herečka v autě mluví se svou dcerou. Netušila však, co tím vyvolá. Nejen její sledující si totiž všimli toho, že tříletá Banks je nejen nepřipoutaná, ale nesedí ani v autosedačce. „Miluju tě, ale Banks sedící bez autosedačky, to mi rve srdce,“ napsala Duff fanynka Tammy Palyo.

Podobné zprávy pak na sebe nenechaly dlouho čekat. „Kde má autosedačku?“ tázala se žena vystupující pod přezdívkou Heashby. „Vím, že ti to napsalo už asi sto lidí přede mnou, ale kde je její autosedačka?“ napsala caro_a_ar.

Podobně jako v České republice i v Kalifornii, kde Duff s manželem bydlí, mluví zákon o pozemních komunikacích jasně: dítě pod osm let (v ČR dítě měřící pod 150 cm, nebo vážící méně než 36 kilogramů) musí mít povinně autosedačku a musí sedět na zadním sedadle. Pravidlo tedy herečka porušila. K situaci se však zatím nevyjádřila.

Není to poprvé, co Duff vyvolala mezi svými fanoušky vlnu nevole, co se rodičovství týče. V květnu 2020 zveřejnila na sociálních sítích video svého nahého, tehdy osmiletého syna Lucy. Poté, co ji sledující začali obviňovat z možného sexuálního násilí a spekulovat o tom, co se může dít za „zavřenými dveřmi“, herečka video smazala. Na obranu ale napsala na Twitter: „Vím, že jste teď všichni asi znudění… Ale tohle je odporné… Kdokoliv vypustil tento odpad do vesmíru, měl by si dát pauzu od svého zatraceného telefonu. Možná si najít nějakého koníčka.“

Články, které by tě mohly zajímat