Právě vysíláme

Hora z Hry o trůny zhubl neuvěřitelných 50 kilo. Jak nyní vypadá?

24. srpna 2021 13:10
Hora z Hry o trůny zhubl neuvěřitelných 50 kilo. Jak nyní vypadá?

Thor Björnsson známý jako Hora z Her o trůny se chystá na boxerský zápas proti Devonovi Larrattovi. V rámci přípravy na sobě pořádně zamakal a díky speciální dietě a pravidelnému cvičení zhubl neuvěřitelných 50 kilogramů.

Fotografii po zhubnutí sdílel herec na svých sociálních sítích. Do cvičení se pustil kvůli zápasu, který ho čeká už 18. září. „Devone, hodně štěstí! Tentokrát ho budeš potřebovat,“ napsal Thor Björnsson k jednomu ze svých instagramových příspěvku. Larratt nenechal komentář bez odezvy a svému protivníkovi odpověděl: „Nedalo se říct ne. Díky, Thore a Core Sports za příležitost. Pět týdnu na to stát se Rockym.“

Než začal Bjoörnsson boxovat, vážil 205 kilogramů a na společenských akcích všechny zastiňoval. Podle svých slov zhubl díky cvičení a dietě. Několik měsíců jedl přibližně 10 000 kalorií denně, ty nyní snížil na pouhé 4 000, aby před zápasem ještě něco shodil. Zatímco herec má za sebou už dvě exhibiční boxerská utkání, jeho protivník Devon Larratt žádné.

Björnsson se v lednu postavil proti Stevenovi Wardovi, v květnu se pak utkal se Simonem Vallilym. Oba zápasy se konaly v Dubaji. „Vypadal skvěle, nikdy jsem neviděl tak vysokého chlapa takhle se pohybovat. V nestřežené chvíli mi dal ránu, která mnou opravdu otřásla,“ nechal se tehdy slyšet Ward.

Články, které by tě mohly zajímat