Právě vysíláme

Hračky odhalily velký spoiler k AVENGERS: ENDGAME!

11. dubna 2019 10:10
Hračky odhalily velký spoiler k AVENGERS: ENDGAME!

Hračky už v minulosti odhalily několik věcí. Fakt, že hrdinové budou v jeden moment nosit společné uniformy, potvrdil už i trailer. Tentokrát jde o potenciální závěrečný moment filmu.

Už tu byly hračky, které neměly s filmem nic společného, ale stejně: pokud nemáte rádi spoilery, tak dál raději nečtěte. Na internetu se totiž objevila fotografie hračky, která ukazuje Rukavici nekonečna. Nejde však o tu, kterou používá Thanos. Tuhle asi vyrobil Tony Stark a nasazuje se na ironmanovskou zbroj.

Potenciálně je tedy možné, že by hrdinové za pomocí cestování v čase mohli sesbírat všechny Kameny nekonečna dřív, než to udělá Thanos. K tomu, aby Kameny využili, logicky potřebují rukavici. Kdo ji bude používat? V předchozích filmech několikrát padlo, že běžní smrtelníci Kameny nekonečna používat nemohou.

Udělá to Tony Stark za cenu toho, že zemře? Nebo bude rukavice součástí zbroje Hulkbuster a bude ji používat Hulk, který není běžným smrtelníkem? Přežil už všelicos a mohl by přežít i používání Kamenů. Nebo rukavice nebude součástí zbroje a použije ji úplně někdo jiný?

Jak to celé nakonec dopadne, uvidíme už 25. dubna!

Zdroj: www.bleedingcool.com

Články, které by tě mohly zajímat