Právě vysíláme

Hugh Jackman bude znovu Wolverine. Herec musí přibrat, sní až 6 jídel denně

25. dubna 2023 10:47
Hugh Jackman bude znovu Wolverine. Herec musí přibrat, sní až 6 jídel denně

Pro Hugh Jackmana je ikonická role Wolverina. A pozor, i ve svých 54 letech si herec tuto postavu opět zahraje, a to v dalším dílu Deadpoola.

Roli mutanta s dlouhými drápy si Jackmam zahrál naposledy v roce 2017 ve filmu Logan. Nyní se ovšem je ho postava vrátí v třetím dílu oblíbeného Deadpoola od společnosti Marvel. Hugh Jackmana ostatně pojí i velké přátelství právě s hercem Ryanem Reynoldsem. Dvojice se často navzájem špičkuje a na internetu můžeme najít jejich několik vtipných videí.

Jackman je i přes svůj věk ve výborné fyzické formě. Příprava na film je ovšem tvrdá a herec musí přibrat na váze a nabrat svalovou hmotu. Při rozhovoru v americké talk show Jackman uvedl, že během hraní v divadelním představení shodil několik kil, musí tedy nyní hodně jíst, aby je znovu nabral.

“Spálil jsem 1 500 kalorií týdně. Trenér mi nařídil, že musím jíst. Tak teď prostě jen jím a trénuju,” řekl Jackman s tím, že ačkoliv se mu tento přístup moc nezamlouvá, bere to zkrátka jako pracovní povinnost. Svůj kalorický příjem herec zvýšil na 6 000 kalorií denně a sní až 6 jídel. Osobní šéfkuchař mu každý den připravuje krabičkové pokrmy, které obsahují všechno proto, aby se z Hugha opět stal drsný Wolverine. Jídla obsahují kuřecí burely, nudle, hovězí maso, logo nebo okouna.

Hugh Jackman a Ryan Reynolds

Články, které by tě mohly zajímat