Právě vysíláme

Hvězda filmů MUMIE uvedla, že si chce zahrát v případném pokračování této série

3. září 2019 13:10
Hvězda filmů MUMIE uvedla, že si chce zahrát v případném pokračování této série

Americký herec Brendan Fraser na konferenci v Kanadě prozradil, že si rád zahraje v případném pokračování této populární filmové série. V čem podle něj spočíval klíč k úspěchu prvních dvou filmů?

Herec má jasno

Fanoušci filmů Mumie, máme pro vás výbornou zprávu: Brendan Fraser rozhodně o návrat k populární dobrodružné filmové sérii stojí! Americký herec, jenž v prvních třech filmech ztvárnil postavu pohledného dobrodruha Ricka, na konferenci v Kanadě přiznal, že pokud mu filmaři v budoucnu zavolají ohledně dalších filmů Mumie, bez váhání se vrátí.

Filmová série Mumie začala snímkem Mumie v roce 1999 a končil filmem Mumie: Hrob dračího císaře v roce 2008. Přestože pokusy obnovit populární sérii bohužel neuspěly, Fraser věří, že v následujících letech bychom se mohli dočkat pokračování původní série. V čem byl podle něj klíč k jejímu úspěchu? Herec to popsal takto: „Vím, jak těžké je natočit takový film. Šel jsem do toho třikrát a hlavním receptem (k úspěchu) je zábava. Musíte si to užít. Pokud další film bude zábavný, máme se na co těšit.“

Snad se Brendanovo přání stane v brzké budoucnosti realitou!

Brendan Fraser takto nedávno vzdal hold své postavě z filmů Mumie.

Zdroj: UNILAD, Instagram, ComicBook

Články, které by tě mohly zajímat