Právě vysíláme

Idola dívčích srdcí zatkla policie, obvinila ho ze sexuálního zneužití

4. září 2023 12:23
Idola dívčích srdcí zatkla policie, obvinila ho ze sexuálního zneužití

V italských Benátkách o víkendu zatkli španělského herce Gabriela Guevaru, který je známý ze španělské adaptace norského seriálu Skam či filmového zpracování knihy My Fault. Čelí obvinění ze sexuálního zneužití, jehož se podle vyšetřovatelů dopustil ve Francii.

Gabriel Guevara přijel do Benátek na mezinárodní filmový festival (MFF), jehož organizátoři ale vydali prohlášení, že jeho přítomnost nebyla oficiálně součástí žádných akcí festivalu.

Dvaadvacetiletý Guevara byl zatčen v sobotu poté, co sdílel na sociální síti Instagram fotky ze svého příjezdu na benátský ostrov Lido, kde se MFF koná. Podle EFE nejsou známy podrobnosti k jeho obvinění, ani kdy se měl údajného sexuálního zneužití ve Francii dopustit.

„Vzhledem k informacím médií, které se objevily v posledních hodinách na některých internetových stránkách ohledně zadržení španělského herce Gabriela Guevary, festival upřesňuje, že jeho přítomnost v Benátkách nebyla spojena s žádnou oficiální událostí vztahující se k 80. ročníku benátského mezinárodního filmového festivalu,“ oznámili organizátoři festivalu v neděli.

Gabriel Guevara se proslavil rolí Crise Mirallese Haroa ve španělské adaptaci původně norského seriálu Skam. Dále si střihl hlavní roli Nicka Leistera ve filmu My Fault, založeném na stejnojmenné knize od Mercedes Ron.

Zdroj: ČTK

Články, které by tě mohly zajímat