Právě vysíláme

Jak by dnes vypadal Patrick Swayze? Podívej se, co odhalila umělá inteligence

28. srpna 2022 11:52
Jak by dnes vypadal Patrick Swayze? Podívej se, co odhalila umělá inteligence

Hollywoodský herec Patrick Swayze by se letos v srpnu dožil 70 let, kdyby nebylo rakoviny slinivky, na kterou v roce 2009 zemřel. Jak by letos vypadal? To světu ukázal známý umělec.

Populární herec, lamač ženských srdcí trpěl stejnou nemocí, na kterou zemřel Steve Jobs. Swayzemu byla nemoc diagnostikována v roce 2007 a stala se mu osudnou o dva roky později ve věku padesát sedem let.

V roce 2009 se Swayze svěřil televizi ABC s tím, jak zákeřnou nemoc zjistil: „Zkoušel jsem si dát šampaňské a bylo to, jako bych si na otevřenou ránu nalil kyselinu. Moje zažívací potíže začaly být obrovské a neustálé. A pak jsem si začal říkat, že začínám hubnout. Shodil jsem asi dvacet kilo jako mrknutí oka. A když to pak vidíte v zrcadle, když najednou stáhnete oči dolů a spodní část očí vám zežloutne a objeví se žloutenka – pak víte, že je něco špatně.” Lékaři rakovinu diagnostikovali příliš pozdě.

Swayze patřil k největším hvězdám Hollywoodu a byl považován za jednoho z nejvíce sexy herců. Časopis People ho v roce 1991 vyhlásil jako nejpřitažlivějšího žijícího muže té doby.

Jak by Patrick Swayze vypadal dnes, kdyby ještě žil? To odhalil známý umělec Hidreley, který používá umělou inteligenci k “oživení” již zesnulých hvězd. Podívej se, jak by hollywoodský krasavec vypadal podle umělé inteligence nyní.

Články, které by tě mohly zajímat