Právě vysíláme

Jak dnes vypadá Stiflerova máma? Herečka popsala natáčení lechtivých scén během pandemie

12. srpna 2021 15:10
Jak dnes vypadá Stiflerova máma? Herečka popsala natáčení lechtivých scén během pandemie

Jennifer Coolidge znají všichni především díky kultovní sérii Prci, prci, prcičky. Tam ztvárnila roli Stiflerovy mámy a touto rolí se zapsala do paměti mnoha chlapců i mužů. Jak vypadá dnes? A jaké pro ni bylo natáčení lechtivých scén během pandemie?

Za Stiflerovou mámou by se stále jistě otočilo mnoho mužů a to i přes fakt, že jí táhne na šedesát. Lásky z dětství zkrátka nestárnou. Jennifer Coolidge uvedla, jaké pro ni bylo natáčení lechtivých scén během této nelehké doby „Během pandemie to bylo hodně divné. S někým se muchlujete a doufáte, že vás to nebude stát život,“ uvedla.

Herečka se ukáže v novém seriálu s názvem Bílý lotus a to i přes fakt, že se jí do toho vůbec nechtělo. Nepřišla si totiž dost ve formě: „Týdny jsem jenom seděla zavřená doma a pojídala pizzu. Nechtěla jsem točit scény, v nichž mě zaberou od krku dolů. Jsem docela marnivá, takže to pro mě bylo nepřijatelné. Nakonec jsem se ale pochlapila. Málem jsem si všechno pokazila, což bych si nikdy neodpustila. Byla to dobrá životní lekce.“

Všichni ctitelé Stiflerovy mámy tak mají tip na nový seriál!

 

Zdroj fotky: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat