Právě vysíláme

Jak teď vypadají Janice, Gunther nebo rodiče Gellerovi z Přátel?

6. června 2021 9:10
Jak teď vypadají Janice, Gunther nebo rodiče Gellerovi z Přátel?

Fanoušci oblíbeného sitcomu Přátelé se po dlouhých 17 let dočkali! Rachel, Monika, Phoebe, Chandler, Joey a Ross znovu usedli v newyorském bytě, aby zavzpomínali na své herecké začátky. Podívejte se jak nyní vypadají Janice, Gunther nebo rodiče Gellerovi.

Přátelé, které měli 236 epizod udělal z hlavních představitelů hvězdy! Seriál se začal vysílat v roce 1994 a během let se stal jedním z nejúspěšnějších televizních projektů z přelomu století. Jak vypadají hlavní hrdinové již víme. Podívejte se, jak vypadají oblíbení herci, kteří v Přátelích ztvárnili vedlejší roli.

Maggie Wheeler alias Janice

Co se hlasového a zvukového projevu týče, byla bezesporu nejvýraznější vedlejší postava. Janice Litman-Goralnik a Chandler Bing (Matthew Perry) se stali párem hned na začátku. Neustále se rozcházeli a zase scházeli, kvůli nerozhodnosti a fobii ze závazků se ale stále rozcházeli.

Sympatická Maggie prozradila, kde se vzal její pověstný smích. „Postava Janice ho potřebovala, jinak to ani nešlo. Nedala bych ani jednu scénu s vtipálkem Matthewem,“ vysvětlila herečka s tím, že díku originálnímu smíchu získala roli.

Maggie Wheeler

Rodiče Jack a Judy Gellerovi

Velkým překvapením v Přátelích po 17 letech byla účast Elliotta Goulda a Christiny Pickles, kteří ztvárnili Judy a Jacka Gellerovi, rodiče Monicy a Rosse.  Elliott exmanžel zpěvačky Barbry Streisand a Christina, překvapili jak fantasticky vypadají.

„Pamatuji si, že k nám byli všichni strašně milí. Jednoho dne jsme přišli do práce a řekli: ‚Rodiče jsou tady! Rodiče jsou tady!‘ Bylo to tak dojemné a opravdu jsme se cítili jako jejich rodiče. Ve skutečnosti jsme se o ně docela starali,“ sdílela svou vzpomínky dojatá seriálová maminka.

Superblonďák Gunther

James Michael Tyler, který si v Přátelích zahrál majitele legendární kavárny. S odstupem času byste věčně do Rachel zamilovaného Gunthera těžko poznali.

Sešla se tam fantastická parta, se kterou byla radost pracovat,“ pochvaloval si James Michael Tyler a popsal svá léta v Přátelích popsal jako „nejpamátnější“ dobu svého života.

Zdroj: Instagram, Friends, The Sun

Články, které by tě mohly zajímat