Právě vysíláme

Jak vypadá práce na Vyproštění 2 s Hemsworthem? Přinášíme vám exkluzivní záběry z natáčení

15. prosince 2021 13:17
Jak vypadá práce na Vyproštění 2 s Hemsworthem? Přinášíme vám exkluzivní záběry z natáčení

Jak jsme vás již informovali, natáčení filmu Vyproštění 2 s americkým hercem Chrisem Hemsworthem bylo kvůli pozitivně testovanému herci údajně pozastaveno. I tak vám však přinášíme exkluzivní záběry z chystaných akčních scén.

Herec a oblíbený ThorAvengers se už od 10. listopadu 2021 nachází v České republice. Podle nejmenovaného zdroje, který se ozval redakci Evropy 2, se mu pobyt v Česku možná prodlouží. Jeden z herců byl totiž pozitivně testovaný na koronavirus a natáčení bylo pozastaveno. Údajně má pokračovat až od 4. ledna 2022.

Film Vyproštění 2 se natáčí pro Netflix a jedná se o pokračování velmi úspěšného prvního dílu. Snímek přinese i velké množství akčních scén, z nichž některé se budou natáčet i v prostorách bývalého koncentračního tábora Terezín.

Redakci Evropa 2 se podařilo získat video nahrávku z nacvičení bojové scény, která se má ve snímku objevit. Pokud se tedy řadíte mezi filmové nadšence a máte rádi akční scény, jistě tuto malou ukázku oceníte.

A o čem film bude? Hlavní hrdina filmu Tyler Rake, kterého opět ztvární právě Chris Hemsworth, se společně se svým týmem bude snažit vyrvat ze spárů nebezpečných ozbrojených zabijáků mladou ženu s jejími dětmi. Snímek opět režíruje Sam Hargrave, scénář znovu napsal Joe Russo, jenž je spolu s bratrem Anthonym také producentem filmu.

Články, které by tě mohly zajímat