Právě vysíláme

Jakea z Dva a půl chlapa byste po letech nepoznali. Vypadá jako bezdomovec, ale na účtě má půl miliardy

23. srpna 2022 9:10
Jakea z Dva a půl chlapa byste po letech nepoznali. Vypadá jako bezdomovec, ale na účtě má půl miliardy

Angus T. Jones, kterého můžeš znát z populárního sitcomu Dva a půl chlapa, byl po dlouhé době viděn na veřejnosti. Pravděpodobně bys ho nepoznal/a i kdyby byl přímo vedle tebe. Podívej se, jak se proměnil.

Poté, co vyrostl v Americe jako jedno z nejrozkošnějších a nejzábavnějších dětí v televizi, se Angus T. Jones rozhodl stáhnout z veřejného života a skončil s herectvím.

Když bylo Angusovi T. Jonesovi pouhých devět let, byl obsazen do jednoho z nejpopulárnějších sitcomů vůbec. Hrál jako Jake ve filmu Dva a půl chlapa po dobu 10 sezón. Mladý herec ztvárnil syna představitele Jona Cryera Alana a synovce Charlieho Sheena Charlieho.

Za velmi úspěšný sitcom získal Anguse nejméně 350 000 dolarů za epizodu, což z něj v té době udělalo jednu z nejbohatších dospívajících celebrit na světě. Na dítě docela působivé, co? Jeho čisté jmění se v současnosti odhaduje na téměř 20 milionů dolarů (cca půl miliardy korun).

Angus T. Jones

Dva a půl chlapa nemá rád

Jake z Dva a půl chlapa nic neznamená. Je to neexistující postava. Pokud sledujete Dva a půl chlapa, přestaňte se prosím dívat. Jsem ve Dva a půl chlapa a nechci v něm být,“ přiznal své pocity Anguse a pokračoval: „Prosím, přestaňte si plnit hlavu špínou.“

Angus T. Jones

Poté vydal prohlášení, ve kterém objasnil, že nemyslel nic proti lidem, se kterými pracoval. „Bez kvalifikace jsem vděčný a mám nejvyšší úctu a respekt ke všem úžasným lidem na Dva a půl chlapa, se kterými jsem pracoval posledních 10 let a kteří se stali rozšířením mé rodiny,“ dodal v prohlášení pro Deadline.

O dva roky později Jones znovu otevřel otázku, proč show plně nepodpořil. „Byl jsem placený pokrytec, protože jsem s tím nebyl v pořádku a stále jsem to dělal,“ uvedl pro KHOU 11.

Články, které by tě mohly zajímat