Právě vysíláme

Jesse z Gilmorek lynčují fanynky. Nelíbí se jim, že se oženil

1. března 2024 11:21
Jesse z Gilmorek lynčují fanynky. Nelíbí se jim, že se oženil

Milo Ventimiglia se nejvíce zapsal do paměti televizních diváků jako Jess Mariano z Gilmorových děvčat. Seriál je neustále reprízován, a tak je jeho role často připomínána. Některé z fanynek si herce natolik oblíbily, že když zjistily, že se oženil, byly v šoku. A zprávy, které Ventimigliovi poslaly, zněly dost naštvaně.

Milo Ventimiglia známý ze seriálů Gilmorova děvčata nebo This is Us se minulý rok v říjnu tajně oženil. Vzal si o osm let mladší havajskou modelku Jarah Mariano, se kterou randil zhruba rok. Když zprávu o tom, že je ženatým mužem, oznámil na sociálních sítích, mnoho svých fanynek šokoval. Takovou novinku rozhodně nečekaly.

Jak herec prozradil během rozhovoru s Jimmym Kimmelem, rozhodně tímhle krokem zlomil pár srdcí. „Jsem si tím celkem jistý. Mužských, i ženských,“ uvedl s tím, že už obdržel několik zpráv od nešťastných divaček, které by preferovaly, aby zůstal single.

„Nejen pár, ale spousta,“ reagoval na něj Kimmel a přečetl několik komentářů na důkaz toho, že je o JesseGilmorek stále velký zájem. „Nikdo mi nepište, jsem zdrcená. Milo Ventimiglia se právě oženil a já nejsem tou šťastnou,“ zněl jeden z nich. Divačky nezapomněly připomenout, že rodné příjmení hercovy současné manželky je Mariano – stejné, jaké měl seriálový Jess.

„Jaký má teď můj život smysl?“ ptala se v dalším z komentářů fanynka Ventimiglia. „Ve světě je spousta kluků jako já,“ rozesmál publikum herec.

Jak zároveň prozradil, zamiloval se do Jarah Mariano na první pohled. „Uviděl jsem ji a okamžitě jsem si pomyslel: Ta bude moje. Hned, prostě jsem to věděl.“ 

Články, které by tě mohly zajímat