Právě vysíláme

Luke z Gilmorek se během natáčení necítil vždy příjemně. Co mu vadilo?

1. září 2022 9:10
Luke z Gilmorek se během natáčení necítil vždy příjemně. Co mu vadilo?

Herci se na place ne vždy cítí komfortně. Většině z nich dělají problémy sexuální scény, Scott Patterson však narazil i na jiný problém. Vadilo mu, když se Lorelai a Sookie z Gilmorových děvčat bavily o jeho zadku. Jak prozradil, cítil se zahanbený.

Scott Patterson byl jednou z hlavních postav Gilmorových děvčat, kde ztvárnil roli majitele bistra Luka. Jak však přiznal ve svém podcastu I Am All In, ne vždy se na natáčení cítil komfortně. Konkrétně vypíchl vznik epizody Keg! Max. V jedné ze scén totiž leží na zemi v kuchyni hotelu, zatímco se Sookie a Lorelai baví o jeho zadku.

„Cítil jsem se celkem nepříjemně. Věděl jsem, že to není okay, necítil jsem se v té scéně pohodlně. Styděl jsem se,“ uvedl Patterson s tím, že si připadal jako nějaký objekt, proti dění na place však nezakročil. A to ho dnes mrzí. Navíc se scéna natáčela na několik záběrů. „Přál jsem si, aby byl ten den už za námi.“

Dodal, že herci nesměli do scénáře jakkoliv zasahovat. „Pro muže je sexualizace stejně nepříjemná jako pro ženy. Je to zraňující,“ řekl v podcastu herec. V dnešní době by se možná ohradil, na začátku dvacátých let se však o podobných věcech vůbec nemluvilo.

Patterson ve svém podcastu I Am All In prozradil o Gilmorových děvčatech více pikantností. Do jednoho z dílu si pozval například představitelku Lane Keiko Agenu, která prozradila, že s Alexis Bledel si nebyla tak blízká jako se seriálovou Rory. „Přeji si, abychom se více skamarádily,“ uvedla a kolegyni rovnou pochválila: „Alexis je člověk s krásnou duší. Jakmile ji potkáte osobně, zjistíte, jak moc je inteligentní. Myslím, že část mě ji od začátku vnímala jako hereckou kolegyni a nějak jsem hned poznala, jak jedinečná je.“

Články, které by tě mohly zajímat