Právě vysíláme

„Johnny Depp byl šíleně žárlivý a paranoidní,“ prozradila Baby z Hříšného tance

5. května 2022 14:18
„Johnny Depp byl šíleně žárlivý a paranoidní,“ prozradila Baby z Hříšného tance

Baby z Hříšného tance, herečka Jennifer Grey, nedávno vydala memoáry, ve kterých kromě pracovního života popsala i ten soukromý. Ohlíží se v nich mimo jiné i za románkem s hollywoodským hercem Johnnym Deppem.

Johnny Depp měl za svou hollywoodskou kariéru řadu významných románků. V těchto dnech se v médiích nejvíce propírá jeho bouřlivý profesní i osobní vztah s Amber Heard, se kterou momentálně vede soudní bitvu. Jednou z dalších Deppových ex je jeho bývalá snoubenka Jennifer Grey. Ikona z Hříšného tance vydala memoáry, které se brzy objeví na pultech knihkupectví. Popsala v nich mimo jiné i milostný vztah s Deppem. Podrobně zde líčí, jak se věci vyvíjely, a tvrdí, že herec byl mimo jiné „šíleně žárlivý a paranoidní“. 

Jennifer Grey a Johnny Depp spolu chodili a zasnoubili se koncem 80. let. Johnny měl herečku požádat o ruku hned po dvou týdnech známosti! Pár tvořili ještě předtím, než herec začal svůj vysoce medializovaný vztah s Winonou Ryder, která ho nyní uprostřed soudní bitvy s Amber Heard hájí.

Grey ve své nové knize Out Of The Corner vysvětlila, že vztah s Deppem začal příjemně: „mluvili jsme, pili Jacka Daniela, smáli se“. Také napsala, že je herec „směšně krásný“„Byli jsme mladí, bylo nám něco přes dvacet let, když jsme se dali dohromady. Opravdu jsem ho tehdy milovala,“ uvedla podle webu Independent ve svých memoárech.

Herečka však pokračovala tím, že věci se zkomplikovaly, když budoucí hvězda Pirátů z Karibiku začala pendlovat mezi Vancouverem a Los AngelesJohnny dojížděl každý týden tam a zpět z Vancouveru, ale stále častěji se dostával do problémů: rvačky v barech, potyčky s policajty,“ píše Grey ve své knize a dodává, že herec „začal zmeškávat lety domů do LA, protože zaspal, nebo když se vrátil domů, byl šíleně žárlivý a paranoidní kvůli tomu, co jsem dělala, když byl pryč. Herečka Deppovu špatnou náladu připisovala tomu, že se cítil mizerně a bezmocně, protože se snažil neúspěšně dostat z televizního seriálu 21 Jump Street.

Podle herečky se jednalo o velmi bouřlivý vztah. V době jejich milostného vztahu stoupala hvězda Johnnyho Deppa strmě do hollywoodských výšin. Johnny měl přezdívku „lamač srdcí“, což bylo pro Jennifer frustrující, a proto se s ním po devíti měsících rozešla. Stalo se tak poté, co odešel na schůzku a mnoho hodin se nevrátil, ani ji nekontaktoval. V hotelovém pokoji mu nechala vzkaz.

Více o celém soudní sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard najdete ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat