Právě vysíláme

Amber Heard užívala drogy, vypověděla zdravotní sestra u soudu s Johnny Deppem

4. května 2022 15:55
Amber Heard užívala drogy, vypověděla zdravotní sestra u soudu s Johnny Deppem

Soud Johnnyho Deppa a Amber Heard stále není u konce. Nyní přišli na řadu svědkové obhajoby a vyplouvají na povrch šokující detaily.

Bývalá osobní zdravotní sestra Amber Heard uvedla, že hvězda Aquamana přiznala užívání drog. Mělo se jednat o halucinogenní houbičky a MDMA neboli extázi. Erin Falati promluvila o herečky chováním v předem nahrané výpovědi, která byla dnes puštěna uprostřed probíhajícího soudního procesu ohledně obvinění Johnnyho Deppa, jenž žaluje Heard za pomluvu.

Deppovi právníci upozornili na Falati lékařské poznámky z doby, kdy pracovala s Heard, zejména na záznam z 11. května 2016. Bylo to o něco více než dva týdny poté, co se Heard a Depp pohádali a roztržka nakonec vedla k jejich rozchodu. Falati do poznámek napsala, že v tento den navštívila Amber byt v centru Los Angeles, aby připravila pro herečku léky na nadcházející cestu do New Yorku.

Během své návštěvy prý Heard mluvila se zdravotní sestrou o nedávné cestě na festival Coachella, na kterou odjela hned ráno po potyčce. Podle Falatinčiných poznámek Heard přiznala, že „současně užila halucinogenní houbičky, extázi a zároveň konzumovala alkohol“, zvracela a byla po dobu nejméně 24 hodin pod vlivem drog a alkoholu.

Sestra tvrdila, že Amber řekla, že „lékařský personál nebude tolerovat nezákonné užívání drog“ a že by mohlo dojít k interakci s léky, které herečce předepsali. Dále uvedla, že se Heard zasmála a nahlásila, že dva dny užívala nelegální drogy, když byla „doma s významným mužským známým“.

Není jasné, kdo byl ten známý, ačkoli Falati poznamenala, že Heard „uvedla, že její manžel nevěděl o mužské návštěvě, ani o jejím užívání nelegálních drog“. Amber Heard usedne na lavici svědků během příštích dnů.

Více o celém soudní sporu Johnnyho Deppa a Amber Heard najdete ZDE!

Články, které by tě mohly zajímat