Právě vysíláme

Jste fanoušci Sexu ve městě? Nyní můžete za pětistovku přenocovat v bytě Carrie

10. listopadu 2021 13:10
Jste fanoušci Sexu ve městě? Nyní můžete za pětistovku přenocovat v bytě Carrie

Pokud jste fanoušci Sexu ve městě, a zvláště pak Carrie Bradshaw, je tahle nabídka přímo pro vás. Společnost AirBnB začala na svých stránkách pronajímat pokoj, který vypadá naprosto totožně s tím, který používala jedna z hlavních postav ikonického seriálu. A pozor, jedna noc stojí pouhých pět set korun.

První díl Sexu ve městě byl odvysílaný už před více než dvaceti lety, na televizních obrazovkách ho však diváci mohou vídat stále. Příznivce především Carrie Bradshaw jistě nyní potěšila zpráva, že mohou strávit noc v jejím apartmánu. A to za celkem příznivou cenu, za jednu noc návštěvník zaplatí pět sen korun.

Pokochat se bude moci luxusním oblečením i botami značky Manolo Blahnik, kterou Bradshaw nosila, nechybí ani psací stůl, který ústřední postava Sexu ve městě používala k psaní svých článků, starý notebook či další doplňky ze seriálu.

Virtuálně se vám pak zjeví také sama představitelka Bradshaw Sarah Jessica Parker. Kopie jejího bytu se nachází v New Yorku ve čtvrti Tony Chelsea, k dispozici pak případným zájemcům bude pouze dva dny, a to v pátek 12. a v sobotu 13. listopadu 2021.

Články, které by tě mohly zajímat