Právě vysíláme

Kapitán Amerika hasí trapas poté, co na Instagramu zveřejnil své přirození. Fanouškům poslal vtipný vzkaz

19. září 2020 14:10
Kapitán Amerika hasí trapas poté, co na Instagramu zveřejnil své přirození. Fanouškům poslal vtipný vzkaz

Pořádný trapas zažila hvězda filmu Avengers a slavný fešák Chris Evans, který omylem sdílel na sociálních sítích fotografii svého přirození. Co vzkázal fanouškům?

Chris Evans se postaral o pořádný poprask na sociálních médiích, když na InstaStories zveřejnil video, na jehož konci mu omylem naběhla vlastní galerie fotek v telefonu. Fanoušci si rychle všimli, že se mezi snímky nacházela i fotografie jeho přirození.

Svého kolegu podpořil Hulk neboli Mark Ruffalo, který uvedl, že ve srovnání s akcemi amerického prezidenta Donalda Trumpa nebyly fotky Chrise Evanse tak špatné.„Zatímco Trump je ve funkci, NIC nemůžeš udělat, aby ses ztrapnil,“ vtipkoval Ruffalo na Twitteru. 

„Včera byl mimo sociální sítě. Takže. Co mi chybělo?“ přidal se Evansův bratr Scott.

„Nyní mám vaši pozornost … Hlasujte 3. listopadu !!!“, zareagoval sám Evans a upozornil tak na blížící se americké prezidentské volby.

„Něco se stalo tento víkend? Byl to zajímavý víkend. Plné poučení. Mnoho učenlivých okamžiků. Věci se stávají a je to trapné. Řeknu, že mám několik docela fantastických fanoušků, kteří mě podpořili,“ vyjádřil se Evans k incidentu v rozhovoru s moderátorkou televize Tamron Hall.

Zdroj: Twitter, People

 

Články, které by tě mohly zajímat