Právě vysíláme

Trapas Kapitána Ameriky. Chris Evans omylem sdílel na Instagramu foto svého přirození

15. září 2020 9:10
Trapas Kapitána Ameriky. Chris Evans omylem sdílel na Instagramu foto svého přirození

Všemi milovaný Kapitán Amerika zažil pořádný trapas! Hvězda filmu Avangers a slavný fešák Chris Evans omylem sdílel na sociálních sítích fotografii svého přirození.

Ups, tohle se nepovedlo. Chris Evans se postaral o pořádný poprask na sociálních sítích, když v sobotu ráno zveřejnil InstaStories, jak hraje hru se svou rodinou a na závěr čekalo jeho sledující pořádné překvapení. Na samém konci stories mu totiž omylem naběhla jeho vlastní galerie fotek v telefonu, kde se mezi snímky nacházela i fotografie pánského přirození.

Když si herec uvědomil, co vlastně na svém vlastním profilu sdílel, bylo už příliš pozdě. Internet je rychlý jako blesk a jakmile se v online světě něco zveřejní, už to v online světě i zůstane. InstaStories populárního fešáka tak fanoušci ihned uložili a začalo kolovat na Twitteru. Známý herec se tak stal terčem mnoha vtípků a nemilosrdných meme. Někteří fanoušci se však svého idola začali zastávat a vyzvali ostatní, aby nenarušovali Chrisovo soukromí a fotografii nesdíleli.

Co přesně Chris na Instagramu omylem sdílel? Původní fotografie ZDE.

 

Zdroj: tag24.de, Instagram, Twitter

Články, které by tě mohly zajímat