Právě vysíláme

Kateřina Marie Tichá zve singlem Vlci do kina, stal se titulní písní filmu Spící vlci

25. srpna 2021 8:10
Kateřina Marie Tichá zve singlem Vlci do kina, stal se titulní písní filmu Spící vlci

Kateřina Marie Tichá vydává už čtvrtý singl ze svého debutového alba Sami. Je jím píseň Vlci, která se zároveň stala titulní skladbou filmu Spící město. „Je to vždy radost, když si někdo všimne vaší práce,“ říká zpěvačka.

Zpěvačka Kateřina Marie Tichá prožívá úspěšný rok. Po vydání debutového alba Sami a zisku Anděla v kategorii Objev roku se jedna z jejích písní objeví také ve filmu Spící město. Konkrétně jde o skladbu Vlci. „Je poctou, když si vaši píseň do svého filmu vybere vynikající režisér, jakým je Dan Svátek,“ má radost muzikantka.

Právě záběry z dobrodružného thrilleru pro děti a teenagery, jehož předlohou byla stejnojmenná kniha Spící město, se objevují i v novém videoklipu Tiché. „Děj videa mapuje scény z filmu, které pouze doplňuji svým zpěvem ve scenériích potemnělé krajiny České Kanady, kde se snímek natáčel,“ vysvětlila zpěvačka.

Ze spolupráce má radost také Svátek. „Bez dobré hudby to nejde. Sázka na Kateřinu Marii Tichou byla sázka na jistotu. Stejně jako v případě skladby Kříž Davida Stypky, kterou jsem v minulosti použil do svého filmu Úsměvy smutných mužů,“ poodhalil režisér.

Články, které by tě mohly zajímat