Právě vysíláme

Kim Cattrall si zopakuje svou roli v Sexu ve městě

1. června 2023 15:00
Kim Cattrall si zopakuje svou roli v Sexu ve městě

Kim Cattrall si znovu střihne svou roli Samathy Jones ve druhé sérii spin-offu Sexu ve městě, který se vysílá pod názvem And Just Like That. Objevit by se sice měla pouze v jedné scéně, i přesto jsou fanoušci seriálu nadšení.

Zatímco v první sérii And Just Like That se kamarádky Carrie, Charlotte a Miranda musely obejít bez letité přítelkyně Samanthy, ve druhé řadě se Kim Cattrall přeci jen objeví. Ke zklamání fanoušků však pravděpodobně bez jakékoliv interakce s dalšími hrdinkami Sexu ve městě. Podle Variety herečka nabídku na zopakování si své role sice přijala, ale při natáčení se obloukem vyhnula setkání se s bývalými kolegyněmi i dalšími herci.

Především se Sarah Jessicou ParkerCattrall špatné vztahy, a to už od prvních epizod Sexu ve městě. „Byly na place jako dva alfasamci, od prvního dne to bylo nepohodlné,“ uvedl minulosti zdroj pro DailyMail.

Scéna, v níž Cattrall příznivci seriálu uvidí, natáčela herečka 22. března v New Yorku. Má v ní mít telefonický hovor se Sarah Jessicou Parker alias Carrie Bradshaw, s níž se první sérii spin-offu And Just Like That domlouvala na setkání, které povede k jejich usmíření. Nepřítomnost jedné z hlavních postav scénáristé vysvětlili jejím odstěhováním do Londýna. Ačkoliv fyzicky se Samantha v seriálu neukázala, tvůrci ji „oživili“ skrze SMS komunikace.

Druhá série seriálu má premiéru 22. června, Cattrall by se pak měla objevit v některé ze srpnových epizod.

Články, které by tě mohly zajímat