Právě vysíláme

Konec oblíbené postavy v ZOO? Robert Urban přiznal, že už netočí

12. září 2022 14:10
Konec oblíbené postavy v ZOO? Robert Urban přiznal, že už netočí

Seriál ZOO aktuálně patří mezi divácky nejoblíbenější. Udrží si však svou popularitu i s odchodem Evy Burešové a Roberta Urbana? Herec přiznal, že stejně jako jeho kolegyně momentálně nenatáčí a údajně nemá ani domluvené další natáčecí dny.

Charismatický soudce Petr pravděpodobně zmizí z televizních obrazovek. Jeho představitel Robert Urban v rozhovoru pro Lifee přiznal, že v ZOO s ním aktuálně nepočítají. Evička Burešová je na mateřské dovolené. Museli jsme naši linku trochu přepracovat. Dotočili jsme ji už před prázdninami a teď mám příjemné volno. Nevím, zda to můžeme prozrazovat, ale nové natáčecí dny zatím já se svou postavou domluvené nemám,“ uvedl.

Nepřímo tak potvrdil, že ze seriálu minimálně na nějaký čas zmizí. Stejně tak se diváci musí smířit s odchodem Burešové. Ačkoliv ta by se podle tvůrců měla v ZOO objevovat i nadále prostřednictvím telefonátů a příští rok počítají s jejím návratem i na place.

Aktuálně se tak hlavní dějová linka bude motat kolem Sid, která v safari pracuje pod falešnou identitou. Aby se mohla věnovat své vášni, dlouho se před rodinou přetvařovala a tvrdila, že studie na vysoké škole v USA, ačkoliv pravda byla jinde. Její nejbližší už pravdu znají, přijme však fakt, že Sid není tou, kterou denně potkával, Haďák, do kterého je zamilovaná?

Oblíbený seriál po prázdninách už opět běží na televizních obrazovkách. A jen tak neskončí. „Stoprocentně se bude točit další pokračování, což by mělo znamenat dalších 80 dílů a další rok na televizních obrazovkách,“ uvedli zástupci televize Prima pro Deník. Smlouva sice ještě není podepsaná, měla by to však být jen formalita.

Články, které by tě mohly zajímat