Právě vysíláme

MACALUAY CULKIN je zpět! Dostal hlavní roli v populárním seriálu

29. února 2020 13:10
MACALUAY CULKIN je zpět! Dostal hlavní roli v populárním seriálu

Příběh Macaulaye Culkina známe asi všichni. Obrovský start a ještě větší pád hvězdy filmové série Sám doma je typickým příkladem toho, jak moc dokáže člověka zničit Hollywood.

I věčně problémový herec se však dočkal svého šťastného konce a nyní už konečně dal drogám a alkoholu sbohem. Podle nejnovějších zpráv si navíc zahraje i v další sérii populárního seriálu.

Culkin začal s hraním velmi brzy a dětství před kamerou mu nakonec zničilo půlku života. Dlouhou dobu totiž holdoval návykovým látkám a svým vzhledem připomínal spíše mrtvolu. Dnes už je však herec čistý a výborně se mu daří. Nejenže konečně zase vypadá jako člověk a má stabilní vztah, ale dokonce se zase věnuje hraní. Televizní producent a režisér Ryan Murphy totiž oznámil, že Culkin dostal jednu z hlavních rolí v nové sérii seriálu American Horror Story!

Macalay se objeví v 10. řadě vedle velkých hvězd, které se v seriálu objevují už od začátku. Před kamerou se tak setká s Sarah Paulson, Kathy Bates či Evanem Petersenem.

Jakou roli si Culkin v seriálu zahraje, zatím není jasné. Na jeho výkon se však velmi těšíme. Právě do American Horror Story se navíc výborně hodí. 😊

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat