Právě vysíláme

Malou mořskou vílu si ve filmu zahraje Afroameričanka! Které herečce se splnil dětský sen?

6. července 2019 15:10
Malou mořskou vílu si ve filmu zahraje Afroameričanka! Které herečce se splnil dětský sen?

Studio Disney se rozhodlo natočit další slavnou kreslenou pohádku jako hraný film. Po Aladinovi se tak dočká filmového zpracování Malá mořská víla! Výběr hlavní představitelky Ariel je překvapivý.

Disney dlouho přemýšlelo, kterou herečku obsadí do hlavní role Ariel. Nějakou dobu se spekulovalo o zpěvačce jménem Zendaya, ale nyní už je jasné, že ona se mořskou vílou nestane. Režisér Rob Marshall se totiž rozhodl obsadit v našich končinách ještě ne příliš známou herečku Halle Bailey a mořskou vílou se tak překvapivě stane dívka tmavé pleti.

Devatenáctiletá Afroameričanka se doposud objevila pouze v komediální sérii Grown-ish a kromě herectví se věnuje i zpěvu. Rob Marshall je z ní nadšený a Halle je podle něj skvělou volbou. „Po rozsáhlém pátrání se ukázalo, že Halle oplývá vzácnou kombinací nadšení, srdečnosti, mládí a nevinnosti. K tomu vlastní ohromující pěvecký hlas – a tedy všechny potřebné kvality na to, aby ztvárnila tuto ikonickou roli,“ řekl režisér.

Doposud se neví, kdo se zhostí hlavní záporné role a ujme se postavy Uršuly. Jak uvádí různé zahraniční filmové servery, tato role byla nabídnuta komediální herečce Melisse McCarthy. Ta na ni ovšem ještě nekývla.

Co na výběr hlavní role říkáte?

 

 

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat