Právě vysíláme

Margot Robbie natočí film o slavné videohře The Sims

25. března 2024 15:14
Margot Robbie natočí film o slavné videohře The Sims

Bude to další komerční hit? Nebo naprostý propadák? FIlmový svět oznámil plány k natočení jedné z nejslavnějších videoher. Vznikne totiž film o hře The Sims.

Videohra The Sims vznikla okolo roku 2000 a jedná se o jednu z nejhranějších her vůbec. Takzvaní “Simíci” simulují skutečný svět, ve kterém hráči rozhodují o jejich životě včetně partnerských vztahů, práce, stravování, ale i třeba hygieny. Doposud existují 4 série The Sims a tvůrci mluví o tvorbě páté řady. Nápad zfilmovat tuto populární hru je jistě zajímavý a půjde o velký komerční projekt. 

Za filmovou adaptací bude stát slavná herečka Margot Robbie a její produkční společnost LuckyChap Entertaiment. Ta ostatně přivedla na svět i filmovou Barbie, což je miliardový projekt a zlatý důl. Film se navíc dostal i do nominací na Oscara a bezesporu se jednalo o jednu z největších filmových událostí roku 2023.

Režisérské pozice filmu se má stejně jako u Barbie ujmout žena. Briony Redman má za sebou několik dílů úspěšného seriálu Sexuální výchova a první sérii velmi úspěšného seriálu Loki od Marvelu. 

Články, které by tě mohly zajímat