Právě vysíláme

MARK RUFFALO chce samostatný film s Hulkem! Dočká se ho?

16. dubna 2020 16:10
MARK RUFFALO chce samostatný film s Hulkem! Dočká se ho?

Herec Mark Ruffalo by si prý přál sólovku pro zeleného obra v rámci Marvel Cinematic Universa. Nechce se vzdát ani myšlenky, že by se Hulk mohl v jednom filmu potkat s postavou Wolverina.

Zeleného obra viděli fanoušci marvelovek naposledy ve filmu Avengers: Endgame. V něm se uzavřel příběh několika známých hrdinů, například Iron Mana nebo Kapitána Ameriky. Ohledně dalšího osudu Hulka však panovaly nejasnosti.

Vrátí se Hulk?

Nyní se k situaci vyjádřil představitel Hulka Mark Ruffalo. Znovu zopakoval, že by si roli zeleného siláka ještě rád zopakoval. Situace je však i vzhledem k právním tahanicím mezi studii Marvel a Universal komplikovaná, Hulk se  totiž může objevit jen v rámci dalších sérií.

Zatím to tak vypadá, že se Hulka v nejbližší době dočkáme pouze v rámci série She-Hulk. Ruffalo však ve svojí postavě i nadále vidí potenciál a znovu zmínil možnost, že by se na plátně sešel s oblíbeným X-Manem Wolverinem. Toho si už (takřka určitě) nezahraje Hugh Jackman, i tak by však mohlo jít o parádní podívanou.

Dočkáme se jí? To ukáže až čas 🙂

 

Zdroj: Variety 

Články, které by tě mohly zajímat