Právě vysíláme

Matthew Perry promluvil o ztrátě panictví, bál se impotence

4. listopadu 2022 9:10
Matthew Perry promluvil o ztrátě panictví, bál se impotence

Matthew Perry vydal biografii, v níž popisuje všechny strasti svého života. V jedné z kapitol přiznává, že jako mladík se obával impotence. Kvůli alkoholu měl problémy začít si s někým něco víc. O panictví přišel ve svých osmnácti letech, když začal randit s Triciou Fisher.

Matthew Perry se proslavil rolí Chandlera Binga v seriálu Přátelé. Jeho závislost na alkoholu byla dlouho veřejným tajemstvím, v některých epizodách sitcomu se dokonce kvůli ní objevoval velmi zřídka. Několikrát byl léčebně, vždy se ale k alkoholu vrátil. Nyní je dle svých slov už přes rok čistý a pevně věří, že to tak i zůstane. Ke svým příznivcům se rozhodl být naprosto upřímný, a tak v knize Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir, prozradil svá největší tajemství.

Mimo jiné se přiznal, že pít začal už ve čtrnácti letech. Dával si až šest piv na kuráž, než se odhodlal si s někým něco začít. Jenže pod vlivem alkoholu mu to „tam dole“ nefungovalo a on si začal myslel, že je impotentní. „Můj penis se mnou nechtěl spolupracovat,“ popsal Perry. „Nikdo o tom netušil. Dlouho jsem chodil po světě s tím, že sex je pro ostatní lidi. Roky. Zdálo se, že sex je zábavný, ale já ho nemohl mít.“

Vše se změnilo v období, kdy začal randit s Triciou Leigh Fisher, dcerou zpěvačky a herečky Eddie Fisher a nevlastní sestrou Carrie Fisher. Když se dali dohromady, bylo Perrymu osmnáct. Přítelkyni zpočátku tvrdil, že chce se sexem počkat až do svatby. Nakonec však Tricii řekl celou pravdu. Ona ho ujistila, že už impotentní nikdy nebude a vzala si ho do ložnice. „Co budu povídat. Čirá sláva, celé dvě minuty,“ vtipkuje herec v knize.

„Od té chvíle slovo impotence nebylo součástí mého slovníku. Přesně jak mi slíbila. Všechno na mě, alespoň po fyzické stránce, funguje od té chvíle správně,“ napsal Perry.Fisher následně strávil několik let, než se s ní rozešel.

Za dlouhá léta v šoubyznysu má za sebou spoustu známostí se slavnými ženami. V roce 1990 se líbal s Valerií Bertinelli, zatímco byla stále vdaná za Eddieho Van Halena. Během natáčení Přátel chvíli randil s Julií Roberts. S ní se rozešel ze strachu, že to ona udělá jako první. Randil také s Cameron Diaz nebo Gwyneth Paltrow.

Ještě před rokem se zdálo, že by mu konečně mohl s někým vyjít také vztah. S o dvaadvacet let mladší partnerkou Molly Hurwitz randil dva roky, když ji požádal o ruku. Po půl roce od zásnub se s ní ale rozešel.

Články, které by tě mohly zajímat