Právě vysíláme

Matthew Perry promluvil o nákladech za pobyt v léčebnách. Zaplatil přes 200 milionů

25. října 2022 11:44
Matthew Perry promluvil o nákladech za pobyt v léčebnách. Zaplatil přes 200 milionů

Už 1. listopadu se na světlo světa dostane očekáváná autobiografická kniha Matthew Perryho. V ní herec odkrývá všechny své osobní i pracovní problémy, které způsobila jeho závislost na alkoholu a lécích.

První informace uvedené v knize se postupně dostávají na veřejnost a nutno podotknout, že se jedná o opravdu velmi bolestivé skutečnosti z hercova soukromého života. Matthew Perry například přiznal, že kvůli závislosti málem zemřel a ve svém nejhorším období spolykal až 55 prášků denně.

Perry skončil v léčebně celkem patnáctkrát a nyní už je dle svých slov přes dva roky čistý. Léčba, která trvala dlouhé roky, ho ovšem stále mnoho peněz. „Pravděpodobně to vyšlo na 9 milionů dolarů (216 milionů korun). Nedokázal jsem přestat. Nedokázal jsem to, protože závislost se stupňuje. A s věkem je horší,“ přiznal herec, který s penězi nikdy neměl problém. Za jednu epizodu sitcomu Přátelé si totiž v posledních sériích vydělal celkem 1 milion dolarů.

Herec nyní promluvil i o hledání lásky. V minulosti si prošel několika vztahy a byl i zasnoubený, ke svatbě ovšem nakonec nedošlo. Rád by si ale našel partnerku, která ho nebude chtít pouze kvůli penězům. „Zažil jsem mnoho lásek. Narazil jsem ale i na řadu žen, kterým záleželo jen na mých penězích,“ řekl Matthew, který by ve svých 53 letech rád založil rodinu.

Články, které by tě mohly zajímat