Právě vysíláme

Natáčení filmu Joker prý nebylo úplně jednoduché! Co ho provázelo za komplikace?

15. září 2019 10:10
Natáčení filmu Joker prý nebylo úplně jednoduché! Co ho provázelo za komplikace?

Snímek Joker získal na festivalu v Benátkách hlavní cenu zlatého lva a patří mezi žhavé kandidáty na Oscary. Film ale podle všeho nevznikal vůbec jednoduše.

Film Joker s Joaquinem Phoenixem patří nepochybně mezi očekáváné filmy tohoto podzimu, ať už to je kvůli trailerům, výhře hlavní ceny na festivalu v Benátkách, nebo kvůli obsazení fenomenálního Joaquina Phoenixe.

Právě kvůli němu ale prý občas při natáčení vznikaly menší komplikace: prý se totiž stávalo, že herec bez vysvětlení odkráčel z placu uprostřed natáčení scény. Proč? Zkrátka nebyl spokojený se svým výkonem. Phoenix je známý tím, že kvůli svému zapálení pro roli natáčení s ním není nejjednodušší. Na druhou stranu: i to z něj dělá výjimečného herce.

Phoenix se také prý hodně vyjadřoval k celkovému směřování filmu. Moc se mu například nelíbilo, aby se ve filmu objevil Batmanův otec a hlavně ze začátku měl problém s tím, že snímek zasazený do prostředí, které inspiroval komiks. Nakonec se ale Phoenix dokázal s těmito věcmi smířit.

Jak chutná tenhle koktejl osobitého herectví a komiksové látky?  Uvidíme, premiéra se plánuje už 3. října.

Zdroj: The New York Times, YouTube

Články, které by tě mohly zajímat