Právě vysíláme

Natáčení třetí řady Euforie se opět odkládá. Z jakého důvodu?

26. března 2024 12:47
Natáčení třetí řady Euforie se opět odkládá. Z jakého důvodu?

Kdy se natočí třetí řada populárního seriálu Euforie? To řeší fanoušci už delší dobu. Nyní se ovšem dozvěděli nemilou zprávu.

Seriál pro stanici HBO sklidil obrovský úspěch a za svou roli náctileté narkomanky získala Zendaya hned několik cen. Z herců Jacoba Elordiho, Hunter Schafer a Sydney Sweeney se staly obrovské hvězdy, které momentálně natáčí hned několik projektů.

O třetí řadě se v minulosti několikrát spekulovalo a mluvilo se o tom, že na HBO by se další série měla dostat v roce 2025. Nyní se ovšem fanoušci dozvěděli nemilou zprávu, že plánované natáčení bylo opět odloženo.

Tvůrci to okomentovali s tím, že dát dohromady všechny hvězdy seriálu je nesmírně těžké a produkce jim nyní dává možnost pracovat i na jiných filmech a seriálech. Ve skutečnosti má být důvodem k odložení to, že hlavní scénárista Sam Levinson nemá ještě napsaný scénář. Dějová linka se navíc zkomplikovala nečekanou smrtí herce Agnuse Clouda, který zemřel v červenci loňského roku v pouhých 24 letech. Už teď je však jasné, že hlavní hrdinové se nevrátí na střední školu, ale děj se bude odehrávat v daleké budoucnosti.

Články, které by tě mohly zajímat