Právě vysíláme

Eva Burešová míří do seriálu Zoo, jejího kamaráda si zahraje původní představitel Janka ze Slunečné

9. listopadu 2021 9:10
Eva Burešová míří do seriálu Zoo, jejího kamaráda si zahraje původní představitel Janka ze Slunečné

Slunečná končí, televize Prima za něj však už má náhradu. Již několik týdnů natáčí seriál Zoo, ve kterém si po boku Evy Burešové a Michaely Pecháčkové zahrají David Gránský a Štěpán Benoni. Těšit se diváci můžou také na Sabinu Laurinovou nebo Lucii Polišenskou.

Hlavními hrdinkami Zoo budou mladá dědička sklářského impéria Sidonie Anna Novotná, kterou si zahraje teprve sedmnáctiletá Michaela Pecháčková a chůva v rodině soudce Viktorie „Viki“ Janečková. Její představitelkou bude Eva Burešová, již televizní diváci znají ze seriálu Slunečná. Hlavní postavy svede dohromady náhoda, láska ke svému povolání, ale i touha jít si za svými vlastními sny.

Zatímco Sid místo prestižní školy v Americe uteče za svou láskou a bez vědomí rodičů začne pracovat v zoologické zahradě, Viktorie zase musí vyřešit svůj osobní život a skloubit ho se svou láskou – zpíváním. Viktorie je upřímná. Někdy až moc, ale je hodná. Snad se vám bude líbit,“ říká o své nové postavě Eva Burešová.

„Točím téměř každý den a musím přiznat, že je to báječné i náročné zároveň. S Evou jsme si sedly a je to fajn, na place jsme neustále spolu. Stejně hezky se mi točí také se Sabinou LaurinovouMarkem Taclíkem, teď nás čeká spousta společných dní. Jde to dobře a jsem ráda, že jsem se dostala na místa i ke zvířatům, kam bych jinak neměla šanci se ani přiblížit,“ doplnila hvězdu Slunečné Michaela Pecháčková.

V seriálu si kromě zmíněných hereček zahrají také Sabina Laurinová s Markem Taclíkem, kteří se představí jako rodiče Sidónie, ze Slunečné se do Zoo Burešovou přesouvají také Lucie PolišenskáPavlou Tomicovou, hlavní mužské role si zahrají Robert Urban, David Gránský a Štěpán Benoni. Poslední dva zmínění herci patřili mezi největší kandidáty na roli Janka v seriálu Slunečná, tu ale nakonec získal Marek Lambora.

Články, které by tě mohly zajímat