Právě vysíláme

„Nezatahuj do toho smrt Paula Walkera!“ Dwayne Johnson se ostře pustil do Vina Diesela

30. prosince 2021 15:10
„Nezatahuj do toho smrt Paula Walkera!“ Dwayne Johnson se ostře pustil do Vina Diesela

Herec Dwayne „The Rock“ Johnson se ohradil vůči veřejné výzvě Vina Diesela. Ten chtěl Rocka přesvědčit, aby se vrátil do závěrečného dílu Rychle a zběsile, ale Johnson mu prý již dříve jasně řekl, že návrat pro něj nepřichází v úvahu.

Dwayne Johnson se s největší pravděpodobností nevrátí do série Rychle a zběsile a to i přes to, že ho k tomu Vin Diesel na začátku listopadu vyzval prostřednictvím sociálních sítích. Emotivní text však The Rocka spíše pobouřila. Především kvůli tomu, že prý spolu už před časem jeho (ne)účast v závěru série řešili.

„Nedávný Vinův příspěvek mě velmi překvapil. V červnu, kdy jsme se spojili přes sociální sítě, jsem mu v soukromí přímo řekl, že se do série vracet nebudu. Moje slova byla jasná, ale srdečná a řekl jsem, že budu stále podporovat herecké obsazení i celou sérii a doufat v její úspěch, ale není žádná šance na můj návrat,“ uvedl The Rock v rozhovoru pro CNN a dodal: „Nelíbilo se mi, že v tom příspěvku zmiňoval své děti a smrt Paula Walkera. Nezatahuj je do toho. Mluvili jsme o tomto před měsíci a došli jsme k jasnému závěru.“

To na comeback opravdu nevypadá… nebo myslíte, že ano?

 

Zdroj fotky: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat