Právě vysíláme

Nikdy neříkej nikdy, vzkazuje Tereza Kostková

2. srpna 2023 10:00
Nikdy neříkej nikdy, vzkazuje Tereza Kostková

Do kin právě vstupuje film Nikdy neříkej nikdy s Terezou Kostkovou, Tomášem Maštalírem nebo Lenkou Krobotovou.

Pokud se chcete v kině pobavit a taky trochu dojmout, Nikdy neříkej nikdy jako prvotřídní letní oddychovka je film přesně pro vás. Tereza Kostková zde hraje cvičitelku jógy, které nevyšlo manželství a chce se věnovat hlavně své práci a dětem v pubertě. Se štěstím v lásce už nepočítá a nemá na něj ani čas. Ale nikdy nevíte, co se stane dál, Nikdy neříkej nikdy… Náhodou narazí do sympatického Petra a začne bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro hlavní hrdiny, ale i pro jejich blízké… protože všechno se může stát.

Snímek natočili producenti úspěšných diváckých hitů Všechno nebo nicPříliš osobní známost.

Role cvičitelky jógy znamenala pro Terezu Kostkovou důkladnou přípravu. „Musela jsem hodně trénovat, ráno dříve vstávat a cvičit. Když jsem třeba přijela na Slovensko a měli jsme točit hned ráno, ještě v noci jsem si opakovala prvky sestav, které jsem pak měla dělat.

Film vznikal téměř dva roky, štáb natáčel i v africké Keni. „Natáčení v Africe bylo intenzívní dobrodružství. Bylo úžasné vidět práci lékařů přímo ve škole, kde jsme točili s místními dětmi. Vidět jejich nadšení a život bylo vzrušující,“ vzpomíná Lenka Krobotová na svou roli lékařky.

Ústřední píseň k filmu složil známý hudebník Paľo Habera, jmenuje se Všechno se může stát, zazní v závěrečných titulcích a pro Haberu je to nová skladba po několika letech.

Články, které by tě mohly zajímat