Právě vysíláme

Ordinaci opouští oblíbená postava. Záchranář Marek umírá

14. února 2024 12:00
Ordinaci opouští oblíbená postava. Záchranář Marek umírá

Štěpán Benoni alias záchranář Marek se loučí s Ordinací v růžové zahradě. V epizodě s názvem Ať se stane cokoli oblíbená postava tragicky umírá. Herec se se seriálem loučí po šesti letech. Diváci ho aktuálně kromě divadelních představení mohou vidět i v Zoo konkurenční televize Prima.

Ordinaci v růžové zahradě opouští další oblíbená postava. Je jí záchranář Marek, který se v seriálu objevoval dlouhých šest let. Naposledy vydechne v epizodě s názvem Ať se stane cokoli. Jeho bývalá přítelkyně Bibi, kterou hraje Marika Šopovská, se ho sice snaží oživit, ale marně. Miláček fanynek umírá.

„Jeho odchod znamená silný, emotivní příběh, v němž je prostor nejen na slzy, ale i notnou dávku napětí,“ uvedla kreativní producentka Simona Matásková.

Herec bude na roli v Ordinaci vzpomínat s láskou. „Díky Markovi jsem měl možnost alespoň vzdáleně poznat práci záchranářů a získat tak jasnější představu, jaká dřina to je. Ovšem můj hrdina se neflákal ani v soukromí. Na všechny ty lásky, nevěry, shledání, na seriálové partnery i syna určitě nezapomenu,“ prozradil Benoni, kterého mohou divačky nyní vídat v seriálu Zoo. I tam hraje postavu jménem Marek. Tentokrát však nejde o záchranáře, ale majitele baru.

Smrt záchranáře Marka televizní diváky šokovala. Jak píší na facebooku seriálu, byli by raději, kdyby postava pouze odcestovala a existovala tak šance na její návrat. Podobně jako to bylo například u Lukáše Hejlíka, který se do Ordinace před dvěma lety k velkému nadšení fanynek po letech vrátil.

Články, které by tě mohly zajímat