Právě vysíláme

Filip ze Survivoru zmatkuje. Pod hrozbou pokuty mění důvody svého odchodu

10. dubna 2024 14:42
Filip ze Survivoru zmatkuje. Pod hrozbou pokuty mění důvody svého odchodu

Filip Křížek ze Survivoru se tak trochu zamotá do vlastních vyjádření, které poskytl po odchodu z reality show Survivor. Pod hrozbou porušení smlouvy a pokuty od TV Nova opět mluví o jiném důvodu, kvůli kterém opustil soutěž.

Ač je to možná v soukromí milý kluk, Filip Křížek se patrně zařadí mezi nejvíc problematické účastníky československé reality show Survivor. Profesionální hasič opustil reality show dobrovolně a tím si mezi fanoušky neudělal dobré jméno. Po odvysílaném díle pak Křížek šel do několika podcastů, kde promluvil o tom, jaký byl důvod jeho odchodu. Filip tvrdil, že musel soutěž opustit kvůli svému zaměstnavateli, který ho uvolnil jen na jeden měsíc. Kdyby se prý nevrátil, přišel by o práci i služební byt. Survivor pro něj byla prý sázka na jednu kartu – buď vyhraje, nebo soutěž po měsíci opustí.

Křížek své rozhovory možná příliš nedomyslel, nebo si špatně přečetl smlouvu, kterou před soutěží podepsal s TV Nova. V ní totiž stojí, že soutěžícím nebrání žádné závazky v tom, aby soutěž dokončili. Porušení smlouvy je pokutováno a Filip Křížek se nyní pochopitelně bojí, aby to nebyl jeho případ, a opět mění důvod k odchodu.

Pro server LP-Life.cz hasič uvedl, že důvod byl opravdu stesk po rodině. „Tak právě ty výroky, které mohly vyznít tak, že jsem se musel vrátit kvůli práci, tak to nebylo. Vracel jsem se hlavně kvůli rodině, ročnímu synovi a přítelkyni. Chtěl jsem za nimi domů, protože mi chyběli,“ řekl Křížek s tím, že od zaměstnavatele prý žádné omezené volno nedostal a naopak mu jeho nadřízený popřál v soutěži hodně štěstí. Svých výroků v podcastech prý lituje a svá slova špatně formuloval. Nyní je ve stresu, bojí se finančního postihu a doufá, že se mu pokuta od TV Nova vyhne. „Zažíval jsem poprvé podcasty, pro mě jako pro obyčejného kluka to byl jiný svět… Plácal jsem páté přes deváté. Najednou kamery, velké věci. Byl jsem z toho nervózní,“ uvedl Filip.

Články, které by tě mohly zajímat