Právě vysíláme

Patricie Pagáčová míří do Ordinace v růžové zahradě. Koho si zahraje?

3. prosince 2021 13:10
Patricie Pagáčová míří do Ordinace v růžové zahradě. Koho si zahraje?

Herečka Patricie Pagáčová si zahraje v dalším nekonečném seriálu. Po Ulici ji diváci budou vídat v Ordinaci v růžové zahraje, kde se objeví v postavě Evy. Sledovat ji budou moci na streamovacím kanále Novy, od letošního roku se na něj totiž lékaři z Kamenice přesunuli.

Patricii Pagáčovou budou její fanoušci opět pravidelně vídat na obrazovkách, přijala totiž nabídku od tvůrců seriálu Ordinace v růžové zahradě. V něm si zahraje po boku Lukáše Hejlíka, jenž se do Kamenice vrátí jako renomovaný plastický chirurg. Konkrétně se bude objevovat v roli jeho manželky Evy. Další informace o nástupu dvojice do Ordinace televize zatím tají.

„V první jarní epizodě se završí současné dějové linky, aby byly vzápětí rozehrány zcela nové,“ uvedla pouze producentka seriálu Simona Matásková.

Po Ulici a Modrém kódu bude Ordinace v růžové zahradě dalším nekonečným seriálem, ve kterém se Pagáčová objeví. V současné době ji mohou diváci sledovat každou neděli jako porotkyni pěvecké soutěže SuperStar.

Pro Hejlíka půjde o návrat do starých vod. V Ordinaci si už v minulosti zahrál chirurga Jáchyma Kalinu, ze seriálu však k nelibosti fanynek odešel a začal se věnovat své GastroMapě. V rámci ní navštěvuje restaurace a další stravovací podniky v České republice a dává svým sledujícím na sociálních sítích tipy, kam vyrazit.

Články, které by tě mohly zajímat