Právě vysíláme

Po homosexuálovi si zahraje boha lásky a sexu. Harry Styles dostal roli v Marvelovce

21. října 2021 11:10
Po homosexuálovi si zahraje boha lásky a sexu. Harry Styles dostal roli v Marvelovce

Harryho Stylese čeká další výzva. Zpěvák známý z někdejší formace One Direction se připojí k Marvel Cinematic Universe a zahraje si v chystaném snímku roli Erose, boha lásky a sexu a bratra nejmocnějšího superhrdiny komiksových filmů – Thanose.

Harry Styles naplno rozjíždí svou hereckou kariéru. Po filmu Dunkerk z roku 2017 vstoupí příští rok do kin jeho snímky My Policeman a Don’t Worry Darling, během jehož natáčení se potkal se svou aktuální přítelkyní Olivií Wilde.

Jak nyní vyšlo najevo, Styles chystá také novou Marvelovku. Měl by se objevit ve filmu The Eternals, zahrát by si měl boha lásky a sexu Erose, bratra nejmocnějšího komiksového hrdiny Thanose, kterého mohou diváci znát z Avengers. Bude mít nadlidskou sílu, intelekt i rychlost.

Pro Stylese by údajně mělo jít o největší roli v jeho dosavadní herecké kariéře. Ze zprávy jsou nadšení především jeho fanoušci. „Jen kvůli němu začnu sledovat Marvelovky,“ napsala jedna z fanynek. Druhá s ní hned souhlasila. „Lidi, kteří v životě neviděli žádnou Marvelovku, se teď na ně dívat kvůli Harrymu Stylesovi.“

Kvůli natáčení odsunul Styles muziku na druhou kolej. Na podzim však vyrazil na Love On Tour, kterým teď brázdí Spojené státy americké. Měl se v rámci něj představit také v České republice, kvůli pandemii koronaviru je však jeho vystoupení nejisté.

Články, které by tě mohly zajímat