Právě vysíláme

Po zásnubách rozchod: Shailene Woodley a Aaronu Rodgersovi vztah nevyšel

19. února 2022 13:10
Po zásnubách rozchod: Shailene Woodley a Aaronu Rodgersovi vztah nevyšel

Shailene Woodley a Aaron Rodgers se měli brát, místo svatby však došlo k rozchodu. Ačkoliv si to sami neuvědomovali, jejich vztah byl dle jejich přátel od začátku odsouzený k zániku. I přes jeho ukončení však dvojice zůstává přáteli.

Herečka Shailene Woodley známá například z filmu Hvězdy nám nepřály a hráč amerického fotbalu Aaron Rodgers se rozešli. Dohromady se dali na začátku koronavirové pandemie, podle zdroje magazínu People však nikdo nevěřil, že jim to vydrží.

„V bublině pandemie pro ně bylo jednoduché zamilovat se. Soustředili se pouze na svůj vztah, nebyl to reálný život,“ cituje People svůj zdroj. „Velmi rychle se zamilovali, od začátku byla ale jejich láska odsouzena k zániku.“

Podle People nebyli přátelé dvojice překvapeni, když zjistili, že už netvoří pár. Naopak je možná víc překvapili jejich zásnuby, ke kterým došlo před rokem. Když je Woodley a Rodgers v únoru minulého roku oznámili, veřejnost vůbec netušila, že spolu randí. Byli spolu v té době zřejmě pouze několik měsíců, sportovec se totiž v červenci 2020 rozešel po dvou letech vztahu s přítelkyní Danicou Patrick.

Poté, co se Woodley a Rodgers vrátili ke svým pracím, jim vztah jednoduše přestal fungovat. „Jsou to dva naprosto odlišní lidé, navíc jsou velmi zaneprázdnění. Zůstávají ale přátele. Není mezi nimi zlá krev, ani nejsou rozhádaní. Prostě jim to nevyšlo.“

Články, které by tě mohly zajímat