Právě vysíláme

Pokračování Jokera bude muzikálem. Lady Gaga se zhostí Harley Quinn

15. června 2022 10:26
Pokračování Jokera bude muzikálem. Lady Gaga se zhostí Harley Quinn

O pokračování úspěšného filmu Joker s herce Joaquinem Phoenixem jsme vás již informovali. Nyní ovšem zahraniční média přichází s novou informací o tom, kdo se zhostí role Harley Quinn.

Na scénáři pokračování filmu o jednom z největších padouchů opět pracuje režisér Todd Philips. Dle informací webu The Hollywood Reporter pak nepůjde o drama, ale překvapivě o muzikál pod názvem Joker: Folie à deux.

Ve filmu se objeví známá postava šílené Harley Quinn. Tentokrát však tuto záporačku neztvární herečka Margot Robbie, ale zhostí se jí Lady Gaga!  Harley Quinn ovšem nebude stejnou Harley  jako ve filmu Suicide Squad, protože film s Jokerem se bude odehrávat v jiném světě.

Sama zpěvačka zatím tuto zprávu nepotvrdila, ovšem fandové jsou nadšeni. Gaga totiž už mnohokrát dokázala, že je i výbornou herečkou a zvládne složité charaktery.

Jokera si má znovu zahrát Joaquin Phoenix a sám herec se vyjádřil, že se této úlohy chce znovu zhostit. Studio Warner Bros, ovšem zatím herci nedokázalo sestavit finální smlouvu a nad jeho účinkováním ve filmu tak tedy stále visí pomyslné otazníky.

Články, které by tě mohly zajímat