Právě vysíláme

Poslední fotografie Christiana Olivera před smrtí. Původní let domů herci a jeho dcerám zrušili

19. ledna 2024 11:10
Poslední fotografie Christiana Olivera před smrtí. Původní let domů herci a jeho dcerám zrušili

Krátce po oslavách příchodu roku 2024 zasáhla fanoušky Kobry 11 zpráva o smrti Christiana Olivera, který si zahrál v kriminálním seriálu Jana Richtera, Semirova parťáka. Na dovolené zahynul i se svými dvěma dcerami, když s nimi spadlo letadlo. Nikdo z posádky nepřežil.

Herec Christian Oliver byl v pondělí 15. ledna pohřbený na malém hřbitově v Los Angeles za přítomnosti své rodiny a blízkých přátel. Se svými dcerami – dvanáctiletou Maditou a desetiletou Annikou – zahynul 4. ledna v Karibiku, když s nimi spadlo jednoproudové letadlo. Zřítit se mělo ve 12:11 místního času, a to krátce po vzletu. Zemřel také pilot Robert Sachs.

Na hercově instagramu sdílel krátce po pohřbu jeho kamarád Konstantin Richter fotografii, na níž je Oliver zachycen jen pár hodin před smrtí. V ruce drží ulovenou rybu a usmívá se od ucha k uchu.

„V osudný den, než odjeli na letiště, vzal Christian své dcery ráno na ryby. Po nádherné dovolené s kamarády zjistil, že jeho let zrušili. V potápěčském obchodě ale náhodou potkal pilota, se kterým se na odletu domluvil. Těšil se na návrat domů, na to, že dokončí film a opožděně se zbytkem rodiny oslaví příchod nového roku,“ popsal Richter hercovy poslední momenty.

„Christian nás opustil v nejlepší fázi svého života. Nemám slova, která by popsala ztrátu, kterou cítíme. Útěchou nám může být, že je spolu se svými krásnými a zvídavými holčičkami, které nepochybně do posledního momentu ujišťoval, že všechno dobře dopadne. Teď už budou navždy spolu,“ stojí ve vzpomínce.

„Zůstala tu po nich maminka Jessica, nejsilnější žena, kterou jsem kdy potkal, Christianovy rodiče Ursel a Gerhard, jeho sestra Sanni, přítelkyně Taylor a spousta dalších. Vím, že by si Christian přál, abychom se o ně postarali, což také uděláme,“ slíbil kamarádovi Richter.

Dodal, že v budoucnu proběhne také oficiální rozloučení s hercem. Přála si to tak hercova bývalá manželka a matka jeho dcer Jessica a jeho rodiče.

Články, které by tě mohly zajímat