Právě vysíláme

„Přála bych si, aby existoval lék na rakovinu,“ svěřila se fanouškům Shannen Doherty

4. ledna 2022 12:10
„Přála bych si, aby existoval lék na rakovinu,“ svěřila se fanouškům Shannen Doherty

Shannen Doherty se těší, co jí přinese rok 2022. Ačkoliv bojuje s rakovinou, snaží se na svět dívat z pozitivní stránky. Letos bude mít premiéru film Fortress, ve kterém si zahrála, a má spoustu dalších plánů.

Rakovinu Shannen Doherty diagnostikovali v roce 2015. Už tehdy svému manželovi řekla, že jí zbývají poslední roky života. To však neznamená, že by je hodlala promarnit a naplno pracuje. Nejenže podporuje ženy, které stejnou nemocí taktéž trpí, ale dokonce i nadále natáčí. Letos má například do kin vstoupit její film Fortress.

V rozhovoru s Nischellem Turnerem pro Entertainment Tonight se rozpovídala o svých plánech na rok 2022. „Kdybych byla velkým snílkem, přála bych si, aby existoval lék na rakovinu, protože i přestože se mi daří celkem dobře, stále ji mám. A určitě nechcete být ve čtvrtém stádiu,“ svěřila se herečka.

„Když se nad tím však zamyslím, říkám si: ‚Co bych mohla udělat, abych zvýšila povědomí o této nemoci a získala peníze pro ostatní na její léčbu? Co můžu udělat proto, abych podpořila a posunula výzkum nejen kvůli sobě, ale i kvůli ostatním?“ uvedla.

Jak ale dodala, že všeho nejvíc doufá, že její nemoc zůstane na takové úrovni, kde je nyní. „Doufám, že budu i nadále moci pracovat s lidmi, které jsem vždycky obdivovala.“

Články, které by tě mohly zajímat