Právě vysíláme

Pravděpodobně poslední film Johnnyho Deppa: Vyšetřuje v něm vraždu Tupaca a Biggieho

12. března 2021 14:10
Pravděpodobně poslední film Johnnyho Deppa: Vyšetřuje v něm vraždu Tupaca a Biggieho

City Of Lies má vyjít již za několik týdnů. Jedná se o pravděpodobně poslední film s hollywoodským hercem Johnny Deppem.

City Of Lies režiséra Brada Furmana se podívá pod pokličku policejnímu vyšetřování vraždy rappera známého jako The Notorious B. I. G. „Biggie“, který byl zastřelen v roce 1997, nedlouho po násilné smrti Tupaca Shakura, další ikony amerického rapu.

Johnny Depp si zahrál hlavní roli detektiva Russella Poola. Film se snaží vyřešit případ Tupacovy a Biggieho vraždy, které hned obletěly svět a zasáhly srdce mnoha lidí, především rapperových fanoušků.

 

Detektivním thriller City Of Lies měl mít premiéru v kinech po celém světě už v září 2018, bohužel se tak nestalo. Distributor premiéru filmu zrušil. Hlasitě se spekulovalo o tom, že důvodem je incident, hlavní hvězdy filmu Johnnyho Deppa, který měl fyzicky napadnout člena štábu Gregga Brookse. Ten následně herce i studio zažaloval.

Vzhledem k tomu, že po velmi bouřlivém a médii propíraném soudním sporu Johnnyho Deppa s herečkou a již exmanželkou Amber Heard nemůže být Deppovo postavení v Hollywoodu horší. City Of Lies může být Deppův úplně poslední film na dlouhé období a možná i napořád. Johnny Depp přišel už o několik filmových rolí jako třeba slavného piráta Jacka Sparrowa, kterého ztvárnil v úspěšné sérii Pirátů z Karibiku. Přišel i o roli čaroděje Grindelwalda, kterého hrál ve Fantastických zvířatech.

Producenti filmu zřejmě usoudili, že nemá smysl šetřit City Of Lies na lepší časy. Filmové studio Saban Films se nakonec rozhodlo film vydat už 19. března, a to pouze ve vybraných kinech. V dubnu se pak film dostane i do internetového prodeje. U příležitosti nového data premiéry tu máme i trailer.

Zdroj: YouTube, CinemaBlend

Články, které by tě mohly zajímat