Právě vysíláme

Prci, prci, prcičky slaví 20 let! Herci se znovu sešli a zavzpomínali na staré časy

10. července 2019 13:10
Prci, prci, prcičky slaví 20 let! Herci se znovu sešli a zavzpomínali na staré časy

Věřili byste, že od uvedení prvního dílu série Prci, prci prcičky už uběhlo 20 let? My také ne! Lehký záchvat nostalgie nás totiž zastihl až ve chvíli, kdy jsme na internetu uviděli fotografii ze setkání všech hlavních hvězd těchto ikonických komedií.

Pokud se řadíte mezi generaci Y, jistě jste viděli alespoň jeden díl této komedie z prostředí americké střední školy, kde se parta kamarádů snaží užít období puberty a zažít si první trapasy spojené s holkami a sexem.

Hlášky z filmů Prci, prci prcičky jsou dnes už legendární a každý správný fanoušek ví, co znamená zkratka MCBP či jak vypadala Naďa z Českoslovenka. A protože i samotní herci moc dobře vědí, jak moc filmy diváky pobavily, rozhodli se uspořádat menší setkání.

Při příležitosti 20. výročí se sešli Jason Biggs (Jim), Alyson Hannigan (Michelle), Eddie Kaye Thomas (Finch), Chris Klein (Oz), Natasha Lyonne, Tara Reid (Vicky)a Sean William Scott (Stifler), aby zavzpomínali na staré časy a společně se znovu zasmáli historkám z natáčení.

„Byli jsme součástí něčeho úžasného. Je srandovní vidět a slyšet, že si fandové stále pamatují staré hlášky,“ řekl Jason Biggs a dodal, že fanoušci mu stále připomínají onu známou scénu s koláčem. Jeho kolegyně a filmová láska Alyson Hannagine pak uvedla, že se bojí okamžiku, kdy její malé dcerky přijdou na to, co její postava Michelle dělala jednou na hudebním táboře. ?

Podívejte se, jak setkání herců vypadalo. Zase tak moc se nezměnili, že?

 

 

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat