Právě vysíláme

Premiéra nové řady seriálu TEMNÝ PŘÍPAD se blíží! Co od třetí série můžeme čekat?

10. ledna 2019 16:10
Premiéra nové řady seriálu TEMNÝ PŘÍPAD se blíží! Co od třetí série můžeme čekat?

Veleúspěšný krimi seriál Temný případ se po čtyřech letech vrací! Třetí sérii zdobí nové tváře a méně známý režisér, ale očekávání od fanoušků jsou veliká. Stane se třetí řada tak ikonickou, jako ta první? Vyplatí se tvůrcům sázka na nezkušenost a na nejistotu?

O herecký talent je postaráno

Třetí řada seriálu se vrací na americký venkov, konkrétně do státu Arkansas. V roce 1980 tu zmizely dvě děti a následující policejní pátrání odhalí strany tamní komunity, o kterých se mnozí místní obyvatelé nechtějí dozvědět. Hlavní roli detektiva Wayna Hayese ztvární držitel Oscara a nově i Zlatého glóbu, Mahershala Ali. Skvělého herce doprovází méně známý ansámbl, což snad Alimu dá prostor na to, aby v roli Hayese opravdu zabodoval.

Fanoušci toho od Aliho čekají hodně, ale zrovna tento herec má dostatek zkušeností na to, aby se s tlakem vypořádal. To samé se ale nedá říct o režisérovi třetí řady, Jeremymu Saulnierovi. Třetí řada Temného případu bude vůbec prvním velkým projektem, kterého se Saulnier ujme a bude zajímavé sledovat, jak se mladý režisér s touto výzvou vypořádá. Dokáží Saulnier spolu s vracejícím se scénáristou Nicem Pizzolatem vrátit seriál Temné případy na tu samou úroveň, jakou se chlubila první série? To se teprve uvidí!

Nová série vychází už 14. ledna. Mrkněte na upoutávku níže:

Zdroj: YouTube, ČSFD, HBO

Články, které by tě mohly zajímat