Právě vysíláme

Prequel Supernatural je na cestě, Jared Padalecki je ale naštvaný. Vůbec o něm nevěděl

20. května 2022 13:10
Prequel Supernatural je na cestě, Jared Padalecki je ale naštvaný. Vůbec o něm nevěděl

Fanoušci Supernatural se radují. Legendární seriál dostane vlastní prequel pod názvem The Winchesters. Vyšel dokonce už první trailer, který dává tušit, že se v něm objeví i hlavní hrdina předchozí série Jensen Ackles. Druhý z bratrů, kterého si zahrál Jared Padalecki, však bude minimálně v prvních dílech chybět. O natáčení totiž nevěděl.

Seriál Supernatural patří k nejdůležitějším, které kdy pod hlavičkou CW vznikly. Ačkoliv byl poslední díl odvysílaný již před téměř dvěma lety, fanoušci na něj nezapomněli. A jak se nyní zdá, ani hlavní hrdinové, respektive jeden z nich. Jensen Ackles se již před časem nechal slyšet, že by byl rád, kdyby vznikl prequel. Nikdo, včetně jeho hereckého kolegy Jareda Padaleckiho, však netušil, že se již skutečně natáčí.

Když proto vyšel trailer The Winchesters, nebyli překvapeni jen fanoušci, ale právě také Padalecki. Ačkoliv Acklesovi pogratuloval, slova určená na jeho adresu zněla mírně naštvaně. „Brácho. Mám z tebe radost. Jen bych si přál, abych se o tom dozvěděl odněkud odjinud než z twitteru. Určitě se na to podívám, ale mrzí mě, že se tam Sam Winchester neukáže.“

Jak později herec osvětlil, nemyslel svá slova nijak špatně. Jen by se o natáčení rád dozvěděl mnohem dříve než všichni ostatní, a třeba se ho také zúčastnil. Bratra Acklese Sama Winchestera hrál přeci jen dlouhých patnáct let.

The Winchesters povypráví divákům příběh lásky Johna a Mary, rodičů hlavních hrdinů Supernatural. Vyprávěn bude z pohledu Deana, respektive Acklese. Objevit by se měl na televizních obrazovkách už letos na podzim.

Články, které by tě mohly zajímat