Právě vysíláme

Přítele Dany z Kroku za krokem byste nepoznali. Jak dnes Rich vypadá?

12. října 2021 12:10
Přítele Dany z Kroku za krokem byste nepoznali. Jak dnes Rich vypadá?

Seriál Krok za krokem se na obrazovkách poprvé objevil před třiceti lety. Nové díly už sice herci nenatáčí, ty staré však i dnes můžete zhlédnout v televizi. Jason Marsden se poprvé objevil v páté sérii, když mu bylo dvacet let. A od té doby se pořádně změnil.

Jasonovi Marsdenovi je dnes šestačtyřicet let, rozhodně byste ho však na tolik netipovali. Od útlého věku vypadal mladší, než ve skutečnosti byl, což dokazují i epizody z Kroku za krokem. V seriálu začal hrát, když mu bylo dvacet let. Ztvárnil v něm roli Riche Halkeho, přítele Dany Foster alias Štěkny, jak jí přezdíval její nevlastní bratr J. T.

U první klapky kultovního seriálu letos uplynulo třicet let. Zatímco některé herce zub času velmi poznamenal, Jason Marsden vypadá stále dobře. Oproti svému tehdejšímu já však výrazně zmužněl, což je vidět nejen v jeho tváří, ale také na postavě. Po Kroku za krokem mohli diváci Marsdena vidět například v Plném domě, Star Treku nebo ve Will a Grace.

Herecké kolegyně MarsdenaStaci Keanan alias Dana Foster a Christine Lakin alias Al Lambert, chystají svůj vlastní podcast, ve kterém se budou díl po díle na seriál dívat a společně ho komentovat. Je možné, že se v něm jako host někdy objeví další z herců z Kroku za krokem.

Články, které by tě mohly zajímat