Právě vysíláme

Proměna dcery Angeliny Jolie: Z chlapečka modelkou, o kterou se rvou agentury

31. května 2022 11:14
Proměna dcery Angeliny Jolie: Z chlapečka modelkou, o kterou se rvou agentury

Shiloh Nouvel Jolie-Pitt oslavila šestnácté narozeniny a kompletně změnila image! Z holčičky, která se roky stylizovala do chlapce, je dlouhovlasá slečna.

Čas letí! Shiloh Jolie-Pitt, dcera hollywoodských hvězd Brada Pitta a Angeliny Jolie, rozkvetla v krásnou, elegantní, mladou slečnu. Blondýnka s plnými rty po mamince razantně změnila vzhled!

Brad Pitt, Shilon, Maddox a Pax

Shiloh měla již od malička blíže k nevlastním bratrům MaddoxoviPaxovi, které Brad s Angelinou roku 2007 adoptovali. To mělo být hlavní příčinou toho, proč se Shiloh již od tří let stylizovala do role kluka. Nosila krátké vlasy, striktně vyžadovala chlapecké oblečení a nechávala si říkat John„Chce být chlapec, a tak jsme jí museli ostříhat vlasy. Ráda nosí klučičí oblečení, má pocit, že je jeden ze svých bratrů,“ přiznala v roce 2010 Angelina Jolie pro Vanity Fair s tím, že si dcera přeje, aby ji neoslovovali jako Shiloh, ale jako Johna. Ovšem nyní má být vše jinak.

Její vzhled se s dospíváním pomalu začal měnit.  Za proměnou prý stojí starší sestra Zahara, se kterou má velmi blízký vztah, a Shiloh se ji prý nechává velmi ovlivňovat. Zahara je považována za stylistku rodiny a lásku k módě pomalu učí i Shiloh.

Nejmladší dcera slavného páru dostala už několik modelingových nabídek a agentury se o půvabnou krásku doslova rvou. Jak malá Shiloh dospěla, se podívejte v galerii níže.

Články, které by tě mohly zajímat